NAR VEURE (1): Bert Boogert blijft Opper in de Nar Veure Saloon

25 november 2007 765x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NAR VEURE (1): Bert Boogert blijft Opper in de Nar Veure Saloon

Zaterdagavond was het zover. Nadat de afgelopen weken  de Stadsprins en de prins Ebo van De Schenkeltrappers bekend waren gemaakt, was het nu de beurt aan het carnavalsgilde Nar Veure van DFC om te onthullen wie in het nieuwe carnavalsseizoen de voormannen zijn.
Vanwege het motto van dit jaar “Bij Nar Veure sta je niet in de kou boy” was de inmiddels vermaarde Nar Veure-burcht  in de sportzaal van DFC omgebouwd tot de Nar Veure-saloon. Compleet met schavot, galg en diverse andere attributen zodat de bezoekers zich al snel in het wilde westen waanden.Om elf uur werd begonnen met de bekendmaking  van de opper voor het seizoen 2007-2008. Evenals vorig jaar wordt deze rol vertolkt door Bert Boogert. Bert vervult inmiddels vele taken binnen de vereniging DFC, zodat het gilde verguld is dat Bert ook dit jaar weer van de partij is.


Daarna werd de nieuwe Raad van Elf gepresenteerd. Op cowboy-muziek stapten11 ´ideale schoonzonen´ de zaal in, allemaal onherkenbaar als cowboy. De nieuwe raad kent diverse vertrouwde gezichten, maar ook nieuwkomers zoals DFC´s jeugdbestuurslid Gerard Peters.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com