LAMBERT JANSSEN WISSELTROFEE (1): Maarten Zilverschoon speler van de week

6 november 2007 758x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN WISSELTROFEE (1): Maarten Zilverschoon speler van de week

Het was voor de rapporteurs van de Lambert Janssen Wisseltrofee geen eenvoudige opgave om tot een speler van de week te komen. De onderlinge verschillen waren nihil. De wedstrijd tegen kampioenkandidaat SVW gaf daar alle aanleiding toe. DFC presteerde optimaal en was zelfs dicht bij een stunt. Een strafschop in de slotfase van de wedstrijd leverde de gasten echter een niet meer verwacht 3-3 gelijkspel op


“De jongens hebben het fantastisch gedaan,” vond DFC-trainer Laurens Gerlich. Alle spelers verdienden van de jury dan ook een (dikke) voldoende. Er was er één die na het optellen van de cijfers net een puntje meer bij elkaar sprokkelde. Hoewel hij zelf niet tot scoren kwam, vestigde spits Maarten Zilverschoon tegen SVW continu de aandacht op zich. Hij bezorgde de defensie van de bezoekers handenvol werk en schroomde eveneens niet zijn verdedigende taak uit te voeren. De jury bekroonde zijn spel met een vette 8; goed voor het predikaat man of the match.   


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com