Knappe oefenwinst DFC op tweedeklasser Wieldrecht (4-2)

27 november 2007 750x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Knappe oefenwinst DFC op tweedeklasser Wieldrecht (4-2)

DFC verrichtte dinsdagavond in een oefenwedstrijd tegen stadgenoot en tweedeklasser Wieldrecht een knappe prestatie door met 4-2 te winnen. Bij rust keek DFC nog tegen een 0-2 achterstand aan. De DFC-goals kwamen op naam van Robin Ramesar (1-2), Mark Jongeneel (2-2 en 4-2) en Davut Sahan (3-2).


Mark Jongeneel (foto), die afgelopen zaterdag na drie maanden afwezigheid na een enkelbreuk zijn rentree vierde in het eerste, kreeg na afloop tal van complimenten. Hij scoorde immers als rechtsback twee keer. Mark verving de zaterdag aan de heup geblesseerd geraakte Dennis Raaymakers. Voor de wedstrijd beloofde Mark zich niet alleen als back maar als het kon zich ook als rechtsbuiten te presenteren. Dat lukte wonderwel gezien zijn twee treffers.


De zege van DFC was vooral gezien het spel na rust verdiend. De formatie van trainer Laurens Gerlich liet immers een sterk positieve instelling zien die gepaard ging met prima combinatievoetbal. Bij de pauze stond Wieldrecht, dat twee klassen hoger acteert dan DFC, nog voor met 0-2. In de tweede helft bracht Gerlich zijn vaste waarden Robin Ramesar, Maarten Zilverschoon en Marcel van Nes binnen de lijnen. Zij vervingen Jeroen Kleinhuis, Danny Haksteen en  Stephan van Beusekom die overigens ook een goede indruk achterlieten.


Zaterdag neemt DFC als de weergoden meewerken de competitiedraad weer op. Om half drie wordt dan aangetreden bij Noordeloos, de ploeg waarvan DFC afgelopen zaterdag thuis met overtuigende cijfers (6-1) won.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com