Kappe zege reserves DFC tegen Dubbeldam 2 (3-2)

4 november 2007 793x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kappe zege reserves DFC tegen Dubbeldam 2 (3-2)

Zaterdag stond DFC 2 voor een lastige thuiswedstrijd. Dubbeldam 2 startte sterk en kwam al in de 2de minuut op voorsprong uit een vrije trap. Vlak daarna schoten ze en bal “stijf op de kruising”.


Hierna kwam DFC 2 beter in de wedstrijd . Dit resulteerde in de gelijkmaker door Conan Wilhelmus die, goed meegelopen, de door de keeper gestopte bal van Marco Franken feilloos inschoot: 1-1. Dat was ook de ruststand.


De tweede helft was Dubbeldam beter maar dit resulteerde niet in kansen. Het 2e knokte voor elke meter. Een kwartier voor het eind kreeg Maurice Kalis de bal op de rechter kant, zag de keeper, en schoot hem met een geweldige boogbal over hem heen. 2-1! Dit resulteerde gelijk in een hoop aanmoedigen van de toeschouwers aan zijn adres! Vlak voor tijd schoot Arvind Ramesar mooi de 3-1 binnen op goed aangeven van Robbie Korn. Ver in blessuretijd werd het nog 3-2, maar dat mocht de mooie overwinning niet deren.


DFC 2 speelde met: Ronald van Pelt, Jesper Bakker, Erik Bouwens, “Jensen” Heijsman (foto), Tijmen Bruning, Maarten Janssen, Robbie Korn, Tomas Nuyten, Conan Wilhelmus, Marco Franken, Maurice Kalis. Wissels: Willem Opmeer en Arvind Ramesar. Trainer Johan “Opa” Mol. Begeleiders: Jan van Pelt en Mark Noorlander.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com