Jury: Maarten Zilverschoon door twee belangrijke goals man of the match

26 november 2007 729x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jury: Maarten Zilverschoon door twee belangrijke goals man of the match

Voor de tweede keer dit seizoen is Maarten Zilverschoon door de jury van de Lambert Janssen Wisseltrofee gekozen tot man of the match. De spits van DFC doelpuntte zaterdagmiddag twee keer tegen Noordeloos en zorgde daardoor voor een stevig fundament voor de uiteindelijke 6-1 overwinning. Vooral de 3-1 in de 69ste minuut van de wedstrijd van Maarten Zilverschoon was belangrijk, want het brak het laatste verzet bij de gasten uit Noordeloos.


Over het algemeen waren de rapporteurs van de speler van de week toch al bijzonder te spreken over de aanvallers van DFC. Niet alleen Maarten Zilverschoon scoorde een hoog cijfer; ook Davut Sahan en Coskun Altintas kregen een goede waardering. Eigenlijk was er in de ogen van de jury tegen Noordeloos geen enkele speler die niet aan de verwachtingen voldeed, zodat er uitsluitend voldoendes te noteren vielen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com