Jury: Doelman Danny Peters man of the match tegen Unitas

19 november 2007 638x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jury: Doelman Danny Peters man of the match tegen Unitas

De jury van de Lambert Janssen Wisseltrofee was zeer te spreken over het vertoonde spel afgelopen zaterdag in de streekderby tegen Unitas. Het was weliswaar sidderen tot einde van de wedstrijd, maar het resultaat; een 2-1 zege voor DFC vergoedde uiteindelijk veel.


De rapporteurs gaven louter voldoendes voor de speler van de wedstrijd. Ook deze keer was de jury eensluidend in haar oordeel. Het zal de bezoekers van DFC-Unitas niet verbazen, dat doelman Danny Peters – overigens niet de eerste keer dit seizoen – tot man of the match werd gekroond. “Het stoppen van een strafschop in blessuretijd was van doorslaggevende betekenis,” aldus juryvoorzitter Peter de Roo. “Hij redde daardoor twee punten voor de club en het leverde de tweede overwinning van het seizoen op.”


Danny Peters verstevigde door zijn prestatie tegen Unitas zijn hoge positie in het algemeen klassement om Lambert Janssen Wisseltrofee.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com