JEUGD (3): Ruud Hendriks stopt als trainer van zegevierend DFC C1

17 november 2007 990x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Ruud Hendriks stopt als trainer van zegevierend DFC C1

DFC C1 herstelde zich van de zwakke beurt van twee weken geleden door uit bij GSC C1 met 1-3 te winnen. Bij rust leidde DFC met 0-1. De goals van het team van Ruud Hendriks kwamen op naam van Chris Lucas (2x) en Faruk Aktaz. Ruud Hendriks stopt overigens met onmiddellijke ingang als C-trainer. Hij mist ´motivatie bij de jongens´. Ruud heeft nog geen alternatieve functie bij DFC op het oog.


GSC stond voor aanvang gelijk met DFC maar speelde een wedstrijd meer.  Omdat de directe concurrent EBOH C2 uit van Heerjansdam C1 met 1-2 won , staat C1 door het resultaat van vandaag nu weer op de tweede plaats achter EBOH C2.


**DFC D1 haalde pas na rust uit tegen gast en tegenstander Woudrichem D1. De pauze werd bereikt met 2-2. In de rust maakte coach Patrick van de Wetering zich druk over het zwakke spel van zijn jongens. ,,Ik heb me toen een beetje boos gemaakt. In de tweede helft speelde de ploeg heel goed´´. DFC won uiteindelijk met 5-2. De treffers kwamen op naam van Danny Jongeneel (4x – foto) en Jordi Balder.


**Verlies was er voor DFC D2 bij Heerjansdam D2 (4-2) en voor de F-pupillen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com