JEUGD (3): Plezier F-pupillen lijdt allerminst onder de resultaten

4 november 2007 734x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Plezier F-pupillen lijdt allerminst onder de resultaten

De jongste pupillen van DFC, de zogeheten F´jes, zijn volgens kenners in de najaarscompetities te hoog ingedeeld. Per slot komen allen net uit de kabouters. Niettemin weten ze wel wat scoren is, al staat er aan het eind van de diverse wedstrijden tot nu toe vaak een negatieve uitslag op het formulier.


Plezier en pret lijden er gelukkig niet onder. Elke zaterdagochtend is het voor velen weer een lust om de kleintjes aan het werk te zien. Moeder Anouk de Ruiter is één van hen. Ze zond bijgaande beelden uit de vanmorgen gespeelde wedstrijd van DFC F3 tegen Sliedrecht F11 (uitslag 1-9) naar de website. Waarvoor opnieuw dank. De foto´s tonen aan dat pret en plezier niet altijd hoeft samen te gaan met resultaat.


Papendrecht F2-DFC F1 9-1 – DFC F1 moest vanmorgen heel vroeg in Papendrecht in de wei staan. Om kwart voor acht al verzamelde de mannen bij DFC. De eerste helft was Papendrecht beter. Dit resulteerde in een 6-0 voorsprong. Na de nodige omzettingen trad DFC F1 de tweede helft heel anders aan. Er werd meer voor elkaar geknokt, waardoor er ookveel meer gevoetbald werd.


 Waar de Papendrechtse spits (die vorig jaar nog bij DFC voetbalde) de grootste kansen miste liet Dylan zijn hoe het wel moet. Hij scoorde een mooi doelpunt uit een vrije trap. Uiteindelijk werd het, enigszins geflatteerd, 9-1 voor Papendrecht.


DFC F1 speelde met: Fatih Uysal, Lars de Cloe, Dylan de Weerdt, Nikky Rook, Stefan Rook, Marco van Pelt, Jordy Smeets, Brenton Hollaar, Binahal.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com