JEUGD (3): DFC F3 pakt eerste punt en krijgt snoep van Zwartepiet

24 november 2007 613x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC F3 pakt eerste punt en krijgt snoep van Zwartepiet

Vol goede moed verzamelde het F3-pupillenteam van DFC zich vanmorgen vroeg voor de uitwedstrijd tegen Oranje Wit. ,,In de thuiswedstrijd waren wij de betere ploeg maar verloren desondanks met 1-2. Dus iedereen had het gevoel dat vandaag misschien wel de eerste punt(en) behaald konden worden´´, aldus (bege)leider Gert-jan van Es. En dat lukte fraai want het werd deze keer 1-1.


In de eerste helft was Oranje Wit sterker was resulteerde in een aantal kansjes. Uiteindelijk werd het kort voor rust 1-0. Voor DFC waren er in de eerste helft geen echte kansen zodat het team toch wel een beetje teleurgesteld de rust instapte. In de pauze de gebruikelijk limonade en wat tips van de leiders. Gert-jan: ,,In de tweede helft kregen wij wat meer vat op het spel. Na 14 minuten een mooie uitval van DFC, een schitterend pasje van Danny op Dylan die heel bekwaam in de linkerhoek schoot: 1-1. Vervolgens kregen wij nog wat kleine kansjes op de 1-2 (o.a. Lars was hier heel dichtbij) maar het bleef 1-1. Dat betekende het eerste punt van deze competitie, wat weer zorgde voor een feestelijke stemming. Nadat de strafschoppen waren genomen had  scheidsrechter ´Zwartepiet´ voor iedereen nog een kleine verrassing.´´


DFC F3 bestond vanmorgen uit: Tim in ‘Veld, Roan v.d. Waal, Dylan Gommers, Roel van Geenen, Danny van Es, Danny de Geus, Menno Defeo en Lars Hordijk.


Bijgaand foto´s zijn beschikbaar gesteld door Oranje Wit, waarvoor dank.   

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com