JEUGD (2): Verlies DFC C1***Ruime overwinningen DFC D1 en D2

3 november 2007 598x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Verlies DFC C1***Ruime overwinningen DFC D1 en D2

DFC C1 dat vorige week de koppositie overnam van EBOH, redde het vanmorgen niet bij Heerjansdam C1. De jeugdploeg van trainer Ruud Hendriks verloor met 2-0 na een 1-0 ruststand. De afwezigheid van spits en goaltjesdief Chris Lucas brak DFC op.


Ruud Hendriks: ,,Heerjansdam was wat feller en beschikte over een goede spits´´. Na rust speelde DFC wel goed, was het volgens Hendriks ook de betere ploeg maar bleef de afronding achterwege. Eén Heerjansdamse uitval bleek vervolgens fataal (2-0).


Bijgaand nog enkele foto´s van de wedstrijd van C1 van vorige week tegen EBOH C2 gemaakt door de moeder van Moreno en Maurizio Cretella.


**DFC D1 versloeg vanmorgen thuis Stedoco D1 met 6-1 na een 3-0 ruststand. Op de zege was niets af te dingen, die was volledig verdiend. Voor DFC scoorden Jordi Balder (2x), Danny Jongeneel (2x), Mo Haddad en Tim Huijbens.


**Ook DFC D2 won vanmorgen overtuigend. Gast Pelikaan D4 werd met 4-1 terugverwezen. Begeleider Sabit Kayhan – mede namens zijn  A1-collega Ruben Schot – over de terechte triomf per sms aan de in Barcelona verblijvende website-eindredacteur Fred van Dongen: ,,Joey, Serdar, Mex en Nigel scoorden ieder een keer´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com