JEUGD (2): Ook DFC D1 verliest bekerduel na strafschoppenserie

24 november 2007 525x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Ook DFC D1 verliest bekerduel na strafschoppenserie

DFC D1 heeft de bekerwedstrijd tegen VVAC D1 uit Ottoland vanmorgen na strafschoppen verloren. Na de reguliere speeltijd stonden de ploegen gelijk (2-2). VVAC was iets vaardiger in de strafschoppen. De eerste serie van vijf leverde een gelijke stand op (4-4), waarna het ´om en om´ werd. Op de zevende strafschop viel de beslissing ten faveure van VVAC dat dus met 5-6 de penalty-serie won en zich zo plaatste voor de volgende knock-out-ronde.


Bij rust leidde VVAC met 1-2. De beide DFC-goals kwamen op naam van Danny Jongeneel,  die echter helaas een van de beslissende strafschoppen miste.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com