JEUGD (2): DFC A2 boekt ruime overwinning bij De Zwerver (1-6)

18 november 2007 567x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC A2 boekt ruime overwinning bij De Zwerver (1-6)

DFC A2 mocht vanmiddag in Kinderdijk aantreden bij De Zwerver A2 . De ploeg van trainer Marvin Langevoort won met 6-1. Het was  weer een grote uitslag voor A2.


Het spel in de eerste helft was erg goed. DFC kwam op voorsprong na een doelpunt van Askun. Vervolgens werd de 0-2 uit een penalty binnen geschoten door aanvoerder Rick van Hemert (foto). Vervolgens werd er weer gescoord door Askun en Rick van Hemert uit een indirecte vrije trap. Wilson maakte nog voor het rustsignaal de 0-5.


Met deze stand ging DFC positief de tweede helft in. De ploeg begon de tweede helft echter zwak en wist de score zodoende niet verder uit te bouwen dan 0-6 via Musty. Na ongeveer 70 minuten moest Wilson het veld verlaten in verband met een blessure en moest DFC verder met 10 man, waardoor het vervolgens nog een doelpunt tegen kreeg: 1-6.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com