JEUGD (1): Zware nederlaag DFC A1 bij op revanche belust Dongen

3 november 2007 758x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): Zware nederlaag DFC A1 bij op revanche belust Dongen

DFC A1 liep vanmiddag in de hoofdklasse B van de A-junioren bij Dongen A1 tegen een zware nederlaag op (6-1). De ploeg van trainer Frank Zwakhals was al bij rust kansloos (4-0).


De trainer was na afloop zakelijk en hard in zijn analyse. ,,De jongens zijn vrijdagavond wezen stappen en dat kon je in de eerste helft terugzien. Steeds doken er vrije spelers van Dongen op in onze zestien. In de rust heb ik gezegd dat we in de tweede helft maar voor de eer moesten spelen. Tot de 80ste minuut liep het toen redelijk maar toen was de pijp leeg en sloeg Dongen met twee counters opnieuw toe: 6-0´´. Middenvelder Hikmet Uysal  (foto) redde uiteindelijk de eer voor DFC A1: 6-1. Bij DFC ontbrak spits Marvin Hooplot. Hij had zich verslapen.


Dongen kreeg daarmee revanche voor vorig seizoen. Toen leed Dongen in de slotfase van de competitie een gevoelige nederlaag bij DFC (3-2), waardoor het achteraf zijn titelkansen verspeelde en TSC met het kampioenschap en de promotie aan de haal ging.


Basis DFC 1: Koen van Torenburg, Kevin Verstegen, Jelle Cove (Volkan Mavili), Aike Janssen, Jonathan Dubbeldam, Hikmet Uysal, Firat Kaynar, Lutfullah Kilic, Ahman Dhondai, Ibrahim Karasahin en Sabit Kayhan.


Uitslagen hoofdklasse A-junioren van vandaag:  Dongen – DFC 6-1,Pelikaan – Uno Animo 7-1,RKTVV – RKDVC 1-3,Wieldrecht – SAB 2-2, VVGZ –SC Oosterhout  3-1  en Theole –Oranje Wit 0-2.


Stand: RKDVC 9-21, Oranje Wit 9-20, Dongen 9-18, VVGZ 8-17, DFC 9-13, Wieldrecht 9-13,Theole 9-12, SAB 9-12, RKTVV 8-9, Pelikaan 8-6, Uno Animo 9-6, Oosterhout 8-0.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com