JEUGD (1): DFC C1 na strafschoppen uitgeschakeld in bekertoernooi

24 november 2007 593x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC C1 na strafschoppen uitgeschakeld in bekertoernooi

DFC C1 heeft zich niet kunnen plaatsen voor de volgende bekerronde. De ploeg verloor vanmiddag thuis van Peursum C1. Na de reguliere speeltijd stond het nog gelijk (2-2). Met de gebruikelijke strafschoppenserie gingen de gasten beter om. Ze benutten alle vijf penalty´s, DFC miste twee van de vijf.


Bij rust  stond Peursum met 1-2 voor. Na de hervatting probeerde DFC verwoed langszij te komen. Het kreeg kansen maar wist er slechts een te benutten. Tien minuten voor tijd zorgde Chris Lucas voor 2-2. De eerste DFC-goal kwam op naam van Aaron Peres Maria die toesloeg nadat de keeper van Peursum een inzet van Chris Lucas maar half kon keren. Ondanks de uitschakeling verdient DFC een pluim voor de inzet. Aan mentaliteit ontbrak het niet, meer aan de scherpte in de afronding.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com