DFC – NOORDELOOS (4): Pupil Aldair Werner ´helpt´ DFC aan ruime zege

22 november 2007 2055x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – NOORDELOOS (4): Pupil Aldair Werner ´helpt´ DFC aan ruime zege

Aldair Wernet, speler van DFC D2, was vandaag Pupil van de Week bij de competitiewedstrijd DFC – Noordeloos (6-1). En als het aan de spelers van DFC ligt, wordt hij dat nog vele malen gezien de uitslag. Aldair wordt daarom gezien als ´dé talisman die geluk brengt´.


Aldairs ´klus´ begon met deelname aan de spelerslunch / bespreking. Daarna was het tijd voor de warming-up. Om half drie betrad hij met scheidsrechter en aanvoerders de DFC-arena voor de gebruikelijke rituelen voorafgaand aan de wedstrijd. Zo verrichtte Aldair als Pupil van de Week onder meer de symbolische aftrap.


Na afloop ontving hij in de bestuurskamer zoals gewoonlijk het traditionele DFC-vaantje en de wedstrijdbal voorzien van de handtekeningen van spelers en staf. Die werden uitgereikt door speler Mark Jongeneel die na maandenlange afwezigheid wegens een gebroken enkel vandaag als invaller zijn rentree in de hoofdmacht van DFC vierde.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com