DFC klopt EBOH (zondag) in knap gespeeld oefenduel (1-0)

7 november 2007 552x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC klopt EBOH (zondag) in knap gespeeld oefenduel (1-0)

DFC verrichtte dinsdagavond een knappe prestatie door in een oefenwedstrijd stadgenoot EBOH (zondag) met 1-0 te verslaan. Het enige doelpunt kwam op naam van Dennis Raaymakers (foto) van de thuisploeg.


DFC speelde heel goed en legde leuk combinatievoetbal op de grasmat. Bovendien was sprake van een eenheid. ,,Ik heb echt genoten en dat mag ook wel eens worden gezegd´´, aldus teambegeleider Cees van Woerkom na afloop in een sms-verslagje. EBOH speelt tweede klas zondag waarin het op dit moment geen potten kan breken maar evenmin echt in de gevarenhoek zit. DFC acteert zoals bekend in de vierde klas zaterdag.


Resultaat en veldspel bezorgden DFC een goed gevoel met het oog op de uitwedstrijd voor de competitie komende zaterdag tegen koploper Groot Ammers. Voor DFC-trainer Laurens Gerlich kent dat duel ook nog een persoonlijk tintje. Hij woont in Groot Ammers en heeft ook bij die club gespeeld.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com