DFC – UNITAS (4): Pupil van de Week Michael: Dit was super!

18 november 2007 1838x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – UNITAS (4): Pupil van de Week Michael: Dit was super!

Michael de Man was vanmiddag Pupil van de Week bij DFC – Unitas. Hij zag DFC de eerste thuiszege van het nog verse seizoen pakken in een hectisch duel, waarin beide ploeg een strafschop onbenut lieten.

Michael die altijd trouw bij de wedstrijden van het eerste elftal aanwezig is, liet na afloop via zijn vader Gerrit weten: ,, Het was helemaal te gek, broodjes drinken patatjes gehad en natuurlijk niet te vergeten de bal met alle handtekeningen en vaantje van de club. Die krijgen een ereplaats op mijn kamer. Iedereen wil ik hartelijk bedanken voor deze onvergetelijke dag Het was SUPER !´´


Vader Gerrit de Man: ,,Ook wil ikzelf de jongens van het eerste bedanken voor de leuke omgang met de kinderen die hopelijk zelf misschien ook eens in het eerste zullen spelen. Je betrekt zo de jongeren echt bij club. zo voelen ze zich echt betrokken en dat is goed voor de club-spirit, geweldig jongens!´´


Geriit heeft tot slot nog een leuke anekdote. ,,Wisten jullie dat: Davey Bommel kleine voetjes heeft? Hij had namelijk de pupillen voetbalsokken van Michael aangetrokken en had daar niets van gemerkt! Dus Michael had zijn sokken maar had aangedaan. Die zaten echter wel iets te ruim…´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com