DFC – NOORDELOOS (2): Luxeprobleem nu selectie DFC weer volledig fit is

25 november 2007 1836x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – NOORDELOOS (2): Luxeprobleem nu selectie DFC weer volledig fit is

De trainer van DFC wordt met de week vrolijker. Chagrijnig is hij nooit, maar de resultaten van het eerste elftal gaven wel eens aanleiding tot een wat mindere stemming. De laatste weken is daar echter geen sprake meer van. Laurens Gerlich (foto) kan alleen maar tevreden zijn.


DFC staat zeker de laatste drie competitiewedstrijden aardig op de rails. Van een bescheiden positie is het elftal in 4C inmiddels opgeklommen naar een plaats in de middenmoot, met zelfs uitzicht op meer. De 6-1 overwinning zaterdag tegen Noordeloos deed de trainer van DFC stralen. Een thuiszege was verwacht, maar niet met een dergelijke score.


“Ik heb de jongens voorgehouden,” aldus Laurens Gerlich, “dat we er tegen Noordeloos van het begin af aan in moesten kleunen om tot voetbal te komen. Dat is gelukt behalve een periode in de tweede helft, maar daarna viel gelukkig de 3-1, zodat de wedstrijd beslist was.” Dat er vervolgens nog drie doelpunten bij kwamen was mooi meegenomen.


DFC lijkt dan ook in een overwinningsroes te verkeren, nu de selectie weer volledig op peil is. Het wordt voor Laurens Gerlich een luxeprobleem. “Ik zal keuzes moeten maken. Dat is moeilijk, want je moet toch jongens teleurstellen,” aldus de trainer van DFC. Tegen Noordeloos maakte onder andere Mark Jongeneel na drie maanden blessureleed als invaller zijn rentree in het eerste elftal. Na Louisiano Trinidad en Marcel van Nes was hij de derde speler in de laatste maand, die zich bij de selectie voegde.   

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com