ALV DFC (4): Vier jubilarissen van 40 jaar

20 november 2007 771x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV DFC (4): Vier jubilarissen van 40 jaar

Er komen er steeds meer die 40-jaar lid zijn van DFC. Op de algemene ledenvergadering viel Ger Hokke en Peter Geyp de eer te beurt om de bijbehorende speld van voorzitter Ad van Dongen opgespeld te krijgen. Ook Bob van Heijningen en Ferry van Rijn waren jubilarissen, maar zij waren tijdens de vergadering niet aanwezig. Bob en Ferry krijgen de DFC-speld op een andere passende gelegenheid in hun bezit.


* De kascommissie van DFC blijft op volle oorlogssterkte. Hans van Reydt en Ger Klijn zijn bereid gevonden om nog minimaal een jaar aan te blijven. Alleen reserve Jan Sebes heeft zijn functie ter beschikking gesteld. Staande de vergadering vroeg voorzitter Ad van Dongen naar een opvolger. “Wie is er bereid om deze plaats in te nemen voor het geval dat?” Uiteindelijk was het Ruud Hendriks die op de reservebank bij de kascommissie plaats wil nemen.


* De Evenementencommissie van DFC functioneert volgens Ad van Dongen naar behoren. “Het levert de nodige pecunia op,” aldus de voorzitter. “Het is evenwel niet gemakkelijk om telkens opnieuw het wiel uit te vinden.” De kantinecommissie blijft echter bij het bestuur de continue aandacht houden. “Het is het zorgenkindje van de laatste 25 jaar,” gaf Van Dongen de ledenvergadering mee. “Maar het is ook de moeilijkste taak binnen de vereniging.” Tevreden kon de voorzitter vaststellen, bij het onder de loupe nemen van de deelbesturen, dat de sponsorcommissie op een redelijk niveau presteert.


* Website – De communicatie bij DFC staat in een hoog aanzien. Voorzitter Ad van Dongen wond er geen doekjes om. De public relations is bij dit deelbestuur in goede handen. Het clubblad en de website zien er goed verzorgd uit. “De website van DFC behoort tot de beste van Nederland, inclusief die van het betaalde voetbal,” aldus de voorzitter. “De kwaliteit is geweldig.” Met andere woorden een pluim op de hoed voor eindredacteur Fred van Dongen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com