ALV DFC (3): Groen licht voor jubileumboek DFC 125

20 november 2007 650x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV DFC (3): Groen licht voor jubileumboek DFC 125

Er is groen licht gegeven voor het drukken van een jubileumboek. “De opdracht is verstrekt,” meldde Ger Hüsen de ledenvergadering. Met Arie Heystek (foto) is hij de auteur van het boek dat ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van DFC wordt uitgegeven. “Het formaat is hetzelfde als dat van het boek van het 100-jarig bestaan,” lichtte Hüsen toe. “Het bestaat uit 250 pagina’s met voor het merendeel foto’s.” Bij de verkoop van 300 exemplaren van het jubileumboek zijn de financiën rond. In totaal worden er 400 boeken van “DFC 125 jaar” gedrukt. Als het jubileumboek extra geld oplevert komt dit ten goede aan het jubileumfonds van DFC om er bijvoorbeeld recepties en toernooien van te financieren. Inschrijvingen voor het jubileumboek zijn al mogelijk. Het boek is voor 50 euro te koop.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com