ALV DFC (2): Speurtocht naar secretaris en penningmeester

20 november 2007 764x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV DFC (2): Speurtocht naar secretaris en penningmeester

DFC is voor het bestuur nog steeds naarstig op zoek naar een secretaris en penningmeester. Ook na de algemene ledenvergadering wordt de speurtocht voortgezet. Na het overlijden van Lambert Janssen nam Willy Versteeg de honneurs als secretaris voorlopig waar. “Het is spijtig dat zij nu gestopt is,” meldde voorzitter Ad van Dongen de ledenvergadering. “Willy is een DFC’er pur sang geworden.” Inmiddels is Hans van de Berg, de verzorger van het eerste elftal, bereid gevonden de ledenadministratie en de contributiezaken van Willy over te nemen. Hij wordt daarbij geassisteerd door Cees Bel. Voorzitter Ad van Dongen was niet ontevreden met deze oplossing, want “Hans van de Berg is een kei op het computergebied.”


Het penningmeesterschap houdt Ad van Dongen – door de omstandigheden gedwongen voorlopig nog in portefeuille. “Tot november volgend jaar.” Op dat moment is het de bedoeling dat de functie wordt overgedragen. “Ik zal deze taak voor 100% uitvoeren,” aldus Van Dongen. “Gesteund door Dick Groenewoudt en Jan van der Wall.”


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com