ALV DFC (1): Voorzitter blijft tot en met 31 maart

20 november 2007 717x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV DFC (1): Voorzitter blijft tot en met 31 maart

Ad van Dongen blijft in elk geval nog tot en met 31 maart volgend jaar voorzitter van DFC. Dat was het belangrijkste nieuws van de algemene ledenvergadering van maandagavond, die met 50 aanwezigen redelijk tot goed bezet was. Eigenlijk wilde de preses al per direct zijn voorzitterschap neerleggen, maar na interventie van beschermbeheer Wim Verzijl, Ad Heijsman en oud-voorzitter Gerard Nederlof kwam Van Dongen op zijn besluit terug. En kwam het tot een compromis.


Het neemt niet weg dat DFC bij de viering van het 125-jarig bestaan zonder voorzitter zit. Ad Heijsman vroeg de ledenvergadering dan ook om Ger Hüsen een mandaat te geven om een nieuwe voorzitter te zoeken. Met Arie Evers, Dick Groenewoudt en Ad Heijsman neemt hij zitting in een commissie, die deze taak tot een goed einde moet zien te brengen.


Bij zijn besluit om de voorzittershamer op termijn neer te leggen, speelde bij Ad van Dongen onder andere zijn ruime 74-jarige leeftijd een rol. “Ik merk dat de veerkracht afneemt. En dat ik regelmatig in Spanje ben, is voor DFC ook niet de beste gang van zaken.”


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com