Website-enquête: Wesley Sneijder waardevolste Nederlander voor Real Madrid

5 oktober 2007 748x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Website-enquête: Wesley Sneijder waardevolste Nederlander voor Real Madrid

De traditionele enquête op de website van DFC handelde de voorbije dagen over de Nederlandse inbreng bij Real Madrid. Veruit de meeste deelnemers aan de enquête vonden dat  Wesley Sneijder (foto) dit seizoen de belangrijkste Nederlander voor de Koninklijke zal zijn, worden. Hij kreeg 151 van de totaal uitgebrachte 235 stemmen ofwel 64,3 procent. ´Ruud van Gol´, zoals de Spaanse bijnaam van koningsschutter Ruud van Nistelrooy luidt, werd tweede met 20,4 procent.


De stelling luidde: Met vier Nederlanders in de basisselectie kun je de Spaanse kampioen Real Madrid dit seizoen evengoed Real Oranje noemen. Wie van die vier zal volgens U dit seizoen het belangrijkst zijn voor de Koninklijke?


Totaal aantal uitgebrachte stemmen 235. De uitslag:


151 stemmen (64,3 procent): Wesley Sneijder


48 stemmen (20,4 procent): Ruud van Nistelrooy


24 stemmen (10,2 procent): Royston Drenthe


12 stemmen (5,1 procent): Arjen Robben


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com