Website-enquête DFC: De Kuip moet gewoon De Kuip blijven

23 oktober 2007 610x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Website-enquête DFC: De Kuip moet gewoon De Kuip blijven

De afgelopen week ging de gebruikelijke bezoekersenquête op de website van DFC over een nieuw stadion van en voor Feyenoord. Bedoeling is dat dat er over pakweg zeven jaar staat in Rotterdam-Zuid. Het nieuwe stadion moet bijdragen aan de eventuele kandidatuur van Nederland voor het WK Voetbal in 2018.


De meerderheid (53,4 procent) van de 103 deelnemers aan de enquête is overigens van mening dat De Kuip gewoon De Kuip moet blijven. Dus vasthouden aan de huidige plek en of architectuur. Maar of dat haalbaar is?


De stelling waarop bezoekers eenmalig konden reageren, luidde:  In de eerste bouwtekeningen voor een nieuwe Feyenoord Kuip dienen de stadions van Bayern München en Arsenal als voorbeeld. De nieuwe Kuip moet er in 2013 of 2014 staan. Naar welk voorbeeld gaat uw voorkeur uit? De uitslag:


53,3 procent (55 stemmen): De Kuip moet gewoon De Kuip blijven.


27,1 procent (28 stemmen): Het Emirates Stadion van Arsenal vanwege de sfeer.


19,6 procent (20 stemmen): De Allianz Arena (foto) van Bayern München vanwege grootte en vormgeving.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com