Twee oefenduels DFC 1 tijdens de herfstvakantie

11 oktober 2007 632x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Twee oefenduels DFC 1 tijdens de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie speelt DFC 1 twee oefenwedstrijden. Dinsdagavond 16 oktober wordt geoefend bij vierdeklasser SC Amstelwijck. Dat duel begint om half acht. Zaterdag 20 oktober ontvangt DFC Bolnes. Dat oefenduel begint om half drie en wordt in overleg met technische staf en begeleiding gehouden op een bijveld.


Op het hoofdveld ontvangt DFC A1 namelijk buurman FC Dordrecht A1 voor de KNVB-beker. Beide jeugdploegen staan met evenveel punten bovenaan in hun poule met de kanttekening dat het doelsaldo van DFC beter is. In de bekergroep van hoofdklasser DFC A1 verblijven verder ASWH A1 (derde divisie) en Sliedrecht (eerste klas). FC Dordrecht A1 speelt twee klassen hoger dan DFC, namelijk in de tweede jeugddivisie.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com