TRAININGSSPECIAL JEUGD (3): Kleine Fatih wekt bewondering van Guy Ramos

24 oktober 2007 566x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor TRAININGSSPECIAL JEUGD (3): Kleine Fatih wekt bewondering van Guy Ramos

Dat had FC Dordrechts Guy Ramos absoluut niet gedacht! Een F-pupilletje van DFC dat achter mekaar van zo´n tien meter de bal door een 15 centimeter breed  ´poortje´ van twee pionnetjes schoof. Het was Fatih Uysal die de bewonderende verbazing opwekte van de FC Dordt-speler, die met vijf teamgenoten spontaan en sympathiek meewerkte aan de speciale trainingsmiddag voor de DFC-pupillen en kabouters. Steeds moest  Guy proberen een achterstand in dit bijzondere op zuiverheid gerichte voetbalspelletje ongedaan te maken. Vijf, zes, zeven keer achter elkaar schoof de kleine Fatih de bal feilloos door het poortje – alle keren kostte het ´zijn´ tegenstander veel moeite langszij te komen… Uiteindelijk ´verloor´ Fatih op conditie maar voor de vele bewondering uitstralende kijkers was hij de morele winnaar.


Fatih is eigenlijk keeper van DFC F1, maar het veldspel beheerst hij ook heel knap. ,,Beide kan die goed´´ , legde pupillencoördinator Gert-jan van Es uit. Fatihs broer Hikmet speelt in DFC A1 en was een van de DFC-jeugdspelers die als special trainers aan de geslaagde jeugdsessie deelnamen. Hikmet vol trots over het poortjes-succes van zijn broertje: ,,Dat heeft die van mij geleerd!´´


Alle pupillen en kabouters kregen na afloop in het clubgebouw energie toegediend – zo waren er de vertrouwde pannenkoeken voor de F-pupillen en de kabouters. Ook ontvingen ze namens het jeugdbestuur van DFC een speciale sleutelring.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com