TRAININGSSPECIAL JEUGD (2): Goede propaganda voor moeder en dochter

24 oktober 2007 564x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor TRAININGSSPECIAL JEUGD (2): Goede propaganda voor moeder en dochter

Dat FC Dordrecht, voorgezeten door oud-DFC-voorzitter Ad Heysman,  zes van z´n vedetten afvaardigde om speciale training te geven aan de pupillen en kabouters van DFC, was een fantastische geste van ´de betaalde buren´.


DFC´s technisch coördinator Arie Evers en de jeugdbestuursleden Bert Huijbens en Hans Boogert waren dan ook niet karig in hun loftuitingen aan FC Dordrecht en de spelers Guy Ramos, Ruud Kras, Gerson Rodriques, Moussa Kalisse, Nassir Maachi en Brian Pinas in het bijzonder. ,,We zullen ook zeker een bedankbrief schrijven naar manager Marco Boogers van FC Dordrecht´´ , aldus Arie Evers.


Veel waardering had hij met Huijbens en Boogert ook voor de selectiespelers Maarten Zilverschoon en Robin Ramesar van DFC en de jeugdspelers Hikmet Uysal, Michael Nieboer, Thomas van Brakel, Aike Janssen (allen DFC A1) en Rowan Sedoc (DFC A2). Ook zij hadden hun vrije woensdagmiddag opgeofferd voor de trainingsspecial voor hun jonge clubgenootjes. Evenals A1-trainer Frank Zwakhals die ook niet schroomde mee te doen aan de partijtjes van de F-pupillen.


Tussendoor gaven ze de pupillen en kabouters ook nog eventjes (spel)technische scholing. Op een speelse wijze. Per slot was het nog niet zo lang geleden dat ze zelfs achter de pupillenbal aanholden. Spits Maarten Zilverschoon van DFC 1, niet de kleinste in lengte, waagde het zelfs een geel mini-hesje aan te trekken om de identificatie met de jongste jeugd helemaal compleet te maken. Kortom een geslaagde bijeenkomst die kan worden beschouwd als een prachtige propaganda voor moeder DFC en dochter FC Dordrecht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com