TRAININGSSPECIAL JEUGD (1): FC Dordrecht present met zes selectiespelers

24 oktober 2007 504x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor TRAININGSSPECIAL JEUGD (1): FC Dordrecht present met zes selectiespelers

De accommodaties van DFC en FC Dordrecht liggen nog geen vijftig meter van elkaar en geschiedkundig zijn beide clubs respectievelijk moeder en dochter.


Toch blijft het fantastisch dat FC Dordrecht vanmiddag zes selectiespelers afvaardigde naar ´kleine buurman´ DFC om een speciale trainingsmiddag te verzorgen voor de pupillen (D en F) en de kabouters van DFC. Het jeugdbestuur en de technische staf van DFC waren verguld met de komst en volle medewerking van Guy Ramos, Ruud Kras, Gerson Rodriques, Moussa Kalisse, Nassir Maachi en Brian Pinas. Alle zes behoren tot de spelerselite van FC Dordrecht, zijn technisch zeer begaafd en leveren dit seizoen een stevige bijdrage aan de successen van de buren uit de eerste divisie.


Zelf hadden de FC Dordrecht-spelers er veel plezier in en dat straalde af op de DFC-kleintjes voor wie het al een hele belevenis was dat ze een balletje mochten trappen met de professionele vedetten.


Ook fotograaf Michel Sterrenberg van het bekende blad Dordt Centraal was present. ,,Ik las de aankondiging op de website van DFC. Het was vandaag een rustige nieuwsdag. Herfstvakantie. Dus ben ik maar even langs gekomen met camera. Per slot is zo´n training toch aardig bijzonder´´, aldus Michel.


Hij stuurde de website van DFC vijf foto´s van de trainingsspecial die U kunt vinden in de rubriek Bekijk de Foto´s. Michel weer bedankt! Verder willen we via de website FC Dordrecht en de zes spelers bedanken voor hun medewerking. Gaaf heren, en veel succes vrijdagavond in de topper bij FC Den Bosch!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com