Sparta-manager traint deze maand de D2-pupillen van DFC

18 oktober 2007 827x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sparta-manager traint deze maand de D2-pupillen van DFC

De D2-pupillen van DFC worden deze maand extra verwend. Elke dinsdag- en donderdagmiddag kregen ze training van Paul Sellier (39). Hij is manager jeugdopleiding bij het Rotterdamse  Sparta.


Volgende week donderdag 25 oktober wordt de leerzame maand afgesloten met een wedstrijd op DFC´s hoofdveld tussen DFC D2 en een pupillen-selectieteam van Sparta, het zogeheten Sparta E-top. Het duel begint om half zeven. DFC D2 wordt, zoals bekend is, sinds enige tijd gecoacht door de A1-spelers Ruben Schot en Sabit Kayhan.


Paul kwam onlangs met DFC in contact omdat zijn neefje Mex Lataster in DFC D2 speelt. Afgesproken werd dat hij een aantal keren DFC´s D2´s zou trainen. Het jeugdbestuur had daar uiteraard wel oren naar. Paul Sellier vertelt, terwijl hij de pionnetjes uitzet op het trainingsveld: ,,Zelf heb ik gespeeld bij ASWH, IFC en Slikkerveer. Het samenspel tussen Sparta betaald voetbal en Sparta amateurs was tot voor kort nogal stroef. Bedoeling van mijn functie was om deze twee dichter bij elkaar te brengen. Dat loopt nu aardig. We beschikken onder meer over dezelfde sponsor´´.


De familie-dienst om een aantal keren de D-pupillen van DFC te trainen, is Paul best bevallen. Hij ziet nu al met plezier uit naar het duel van volgende week donderdag en waarschuwt zijn Dordtse jongens niet te makkelijk te denken over de tegenstander. Sparta E-top heet niet voor niets top. ,,Het is een selectieteam om aansluiting te garanderen. Sparta´s D1 – en D2-pupillen spelen namelijk hoog, hoofdklasse en eerste klasse´´.


Bijgaand enkele foto´s van de training van vanmiddag, donderdag 18 oktober.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com