Schoenen- hulp aan scheidsrechter baat DFC 2 niet; zware nederlaag

14 oktober 2007 586x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Schoenen- hulp aan scheidsrechter baat DFC 2 niet; zware nederlaag

Scheidsrechter Joop Hartman, die zaterdagmiddag DFC 2 tegen Wieldrecht 3 leidde, ontdekte halverwege het eerste bedrijf dat z´n schoenzolen het hadden begeven. En dat loopt tamelijk ongemakkelijk.


Nu woont Hartman op hooguit driehonderd meter van het DFC-veld. Zodoende onderbrak hij het duel, haastte zich naar de DFC-dug-out en legde daar zijn probleem uit, inclusief oplossing. De arbiter verzocht Jan Dekker – trouw watcher van DFC 2 en vader van oud-speler Niels – even naar diens huis te rijden en uit de schuur een paar nieuwe arbitrale kicksen te halen. Zo gebeurde.


Na rust liep Hartman weer met het zelfvertrouwen van een superatleet binnen de lijnen. Hoewel er geen oorzakelijk verband viel aan te tonen, had DFC weinig baat bij de ´herboren´ scheidsrechter. De ploeg die bij rust met 0-1 achterstond, werd in het tweede bedrijf bijkans weggespeeld (1-7).


** DFC2 – Wieldrecht 3 1-7 – Na een goeie overwinning op Sliedrecht was het tweede kansloos tegen Wieldrecht.  DFC 2 begon goed aan de wedstrijd. De eerste helft ging gelijk op, met kansen over en weer. Wieldrecht ging echter met een 0-1 voorsprong de rust in. Vlak na rust liep Wieldrecht, dat beschikt over een jonge goede ploeg, al vrij snel uit naar een grote voorsprong. Erik Bouwens scoorde nog tegen maar het laatste woord was toch weer voor Wieldrecht, dat met 1-7 terug keerde naar huis.


Basis DFC 2: Ronald van Pelt, Erik Bouwens, Menno van Eijk , Tomas Nuijten, Willem Opmeer, Conan Wilhelmus, Robbie Korn, Maurice Kalis, Martijn “Tinus” van der Waal, Maarten Janssen, Tijmen Bruning. Wissel: Jesper Bakker. Trainer: Johan “Opa” Mol. Begeleider: Jan van Pelt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com