SC Amstelwijck en DFC scoren er driftig op los tijdens oefenduel: 5-5

16 oktober 2007 531x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SC Amstelwijck en DFC scoren er driftig op los tijdens oefenduel: 5-5

In een spectaculair oefenduel deelde DFC 1 dinsdagavond bij stadgenoot SC Amstelwijck de punten. De totaal tien goals werden broederlijk verdeeld, wat resulteerde in een bijna-korfbaluitslag van 5-5. Amstelwijck speelt vierde klas zondag en kwam afgelopen zondag nog voor de competitie in actie tegen een andere stadgenoot, SC Emma. Ook dat resulteerde in een puntendeling (3-3).


Amstelwijck en DFC benutten de oefenwedstrijd om er een open duel van te maken. Voor rust resulteerde dat al in zeven doelpunten. DFC ´won´ die eerste helft met 3-4. De treffers in het eerste bedrijf kwamen op naam van Davut Sahan (foto – 0-1 en 2-2), Robin Ramesar (3-3) en opnieuw Davut Sahan (3-4). Na de hervatting sloeg Amstelwijck twee maal toe waardoor het op een 5-4 voorsprong kwam. Ernst de Pee herstelde evenwel het evenwicht (5-5). Bij deze stand miste Coskun Altintas nog een strafschop voor DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com