Nieuwjaarsreceptie nu op 6 januari ***FC Dordt B niet meer op hoofdveld DFC

17 oktober 2007 551x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsreceptie nu op 6 januari ***FC Dordt B niet meer op hoofdveld DFC

De traditionele Nieuwjaarsreceptie van DFC die gepland stond op dinsdag 1 januari 2008 is verschoven naar zondag 6 januari 2008. Dat heeft de Evenementencommissie gisteravond besloten. Het programma van de bijeenkomst volgt later.


**De Beloftes van FC Dordrecht (Jong Dordt) spelen hun wedstrijden met ingang van heden weer in het eigen stadion, aldus DFC- bestuurslid Peter Louwman (accommodatie) vanmorgen. FC Dordrecht heeft als reden de lichtval opgegeven. Sinds begin dit seizoen acteerden de Beloftes elke speelavond op het hoofdveld van DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com