Moeder José begeleidt F1-pupillen met raad en camera

1 oktober 2007 609x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Moeder José begeleidt F1-pupillen met raad en camera

DFC F1 kwam tot nu toe drie keer in actie voor de competitie. De jongste pupilletjes verloren alle drie wedstrijden. Maar dat bederft de pret geenszins blijkt elke zaterdag weer. Per slot is sprake van een leerproces.


Moeder José de Kloe (van Lars) volgt ´haar´ F1-pupillen op de voet. Met digitale camera. Dat leverde bijgaande fotoserie op van de wedstrijden tegen Oranje Wit F2, Papendrecht F2 en Sliedrecht F2. Inzet en plezier vallen van de foto´s af te lezen. En die eerste overwinning komt heus wel. Dat is nu eenmaal het gebruikelijke ontwikkelingsproces van spel naar sport.


DFC F1 speelt met: Stephan Rook, Marco van Pelt, Lars de Kloe, Fatih Uysal, Dylan de Weerdt, Brenton Hollaar en Jordi Smeets. Bijgaande foto´s van José de Kloe spreken voor zichzelf.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com