Man-of-the-match Michael Peters keept foutloze wedstrijd

2 oktober 2007 824x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Man-of-the-match Michael Peters keept foutloze wedstrijd

Het is voor de tweede keer dit seizoen dat een keeper bij DFC werd uitgeroepen tot man-of-the-match. Eerder was deze uitverkiezing al gegund aan Danny Peters. Bij SVS ’65 was het de beurt aan zijn broer Michael. Hij speelde zaterdag in Spijk een nagenoeg foutloze wedstrijd.


Michael Peters deed met deze prestatie goede zaken in de strijd om de Lambert Janssen Wisseltrofee. De doelman kwam echter niet geheel ongeschonden uit de strijd, want Michael liep een scheurtje in één van zijn kniebanden op, zodat hij naar verwachting enige tijd uitgeschakeld is.   


In totaliteit waren de rapporteurs zeer te spreken over de inzet en werklust van de spelers van DFC, die tegen SVS ’65 de eerste zege (1-2) van het seizoen opleverden. Er vielen uitsluitend voldoendes te noteren.


DFC revancheerde zich hiermee voor de slechte vertoning van een week eerder tegen Arkel, die in een 3-5 nederlaag eindigde. “Voor de inzet verdienden ze allemaal een tien,” aldus een tevreden trainer Laurens Gerlich.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com