Laurens Gerlich: Het is allemaal te wisselvallig

14 oktober 2007 560x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Laurens Gerlich: Het is allemaal te wisselvallig

DFC wisselt dit seizoen goede met minder goede en zelfs slechte wedstrijden af. “Het is allemaal te wisselvallig,” merkte trainer Laurens Gerlich terecht op. De oorzaak van de 0-2 nederlaag zaterdag tegen Drechtstreek was hem niet ontgaan. “Er was geen beleving, geen instelling van onze kant. Je moet er vanaf het eerste moment staan, anders kan je het iedere wedstrijd gewoon vergeten.”


Tegen Drechtstreek deugde er weinig van het spel bij DFC. “Er was geen aansluiting, er werd niet terugverdedigd. Ik heb niets van vorige week zaterdag tegen Streefkerk teruggezien.” Drechtstreek zegevierde dan ook terecht aan de Reeweg-Oost.


Zelfs Laurens Gerlich kon met deze conclusie leven. “Vorige week tegen Streefkerk had ik er na afloop duidelijk meer de pee in. Wij verspeelden in de slotfase toen een zege. Nu was de tegenstander beter. Het was bij ons allemaal veel te doorzichtig. Nee, er zat helemaal niets in,” aldus de trainer van DFC. En tot overmaat van ramp kon Marlon Kramer ook nog eens met een rode kaart vroegtijdig van het veld vertrekken. (verslag Peter de Roo)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com