LAMBERT JANSSEN WISSELTROFEE: Hoogste score voor Marcel van Nes

29 oktober 2007 887x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN WISSELTROFEE: Hoogste score voor Marcel van Nes

In zijn eerste volledige wedstrijd van deze competitie was Marcel van Nes bij Lekvogels de uitblinker aan de zijde van DFC. De rapporteurs van de Lambert Janssen Wisseltrofee kenden dan ook geen enkele twijfel en riepen de middenvelder uit tot man of the match. Marcel van Nes revancheerde zich daarmee voor zijn optreden in de wedstrijd tegen HSSC’61 eerder dit seizoen. Nauwelijks koud in het veld ontving hij in dit duel een directe rode kaart.


Behalve over Marcel van Nes was de jury ook te spreken over de prestaties van Jeroen Kleinhuis, Ernst de Pee, Coskun Altintas en routinier Daaf Stok. Davut Sahan speelde zich in de kijker door tegen Lekvogels in de laatste minuut de 1-1 aan te tekenen.


In de algemene rangschikking om de Lambert Janssen Wisseltrofee veranderde er nauwelijks iets. Volgende week na de wedstrijd tegen SVW wordt een eerste tussenstand op de website van DFC bekend gemaakt. Op het ogenblik komen twaalf spelers in aanmerking voor de Lambert Janssen Wisseltrofee. Zij hebben dit seizoen 75% of meer van de wedstrijden meegedaan. Het is de belangrijkste spelregel, los van de waardering door de jury, om voor deze prijs in aanmerking te komen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com