KNVB pakt drie clubs aan na nuttigen bier langs de lijn

15 oktober 2007 634x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB pakt drie clubs aan na nuttigen bier langs de lijn

De amateurclubs Barendrecht, SHO en Zwaluwen´30 zijn door de KNVB in staat van beschuldiging gesteld voor het verkopen van bier langs het voetbalveld. Voor de drie clubs dreigt een boete. Overtreden ze daarna nog vaker de regels, dan kunnen ze zelfs punten in mindering krijgen.


De drie zaterdag-hoofdklassers hebben de supporters afgelopen zaterdag meteen ´drooggelegd´. De verkoop van bier rond de voetbalvelden tijdens wedstrijden is verboden. Dit is alleen nog toegestaan in de kantine en op het terras.


De KNVB liet onlangs weten hier meer op te gaan controleren. Tal van clubs lappen de regels echter aan de laars. Dat deed ook Barendrecht omdat de club er volgens het districtsbestuur West II vanuit mocht gaan dat het met de controle op de naleving niet zo´n vaart zou lopen.


BRON AD DE DORDTENAAR MAANDAG 15 OKTOBER 2007


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com