Jury roept Davey Bommel voor de tweede keer uit tot MM´er

9 oktober 2007 2034x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jury roept Davey Bommel voor de tweede keer uit tot MM´er

Als eerste speler van DFC is Davey Bommel voor de tweede keer dit seizoen tot MM´er oftewel man of the match uitgeroepen. Eerder gebeurde dat al in het duel met Arkel.


Voor de rapporteurs was het geen gemakkelijke keuze om zaterdagmiddag na het duel met Streefkerk tot een eensluidend oordeel te komen.  Meer spelers waren tegen Streefkerk in goeden doen. Zo scoorden ook Marco van Woerkom, Robin Ramesar, Maarten Zilverschoon en Jeroen Kleinhuis in de strijd om de Lambert Janssen Wisseltrofee vette voldoendes. “Eigenlijk viel er niemand uit de toon,” vond juryvoorzitter Peter de Roo. “Het elftal opereerde tegen titelkandidaat Streefkerk als een eenheid, liet zich van zijn beste zijde zien. Vandaar dat de rapporteurs dit honoreerden met hoge cijfers. Alleen was het jammer dat de winst tegen Streefkerk in de slotfase alsnog (1-2) verloren ging.”  


**De man of the match van vorige week, doelman Michael Peters, is zoals bekend enige tijd uitgeschakeld als gevolg van een scheurtje in één van zijn kniebanden. Namens selectie en begeleiders ontving Michael vorige week een fruitmand. ,,En daarvoor wil ik bij deze iedereen bedanken en in bijzonder Cees van Woerkom en Ton Lucas´´, aldus Michael die onder de lat voorlopig weer wordt vervangen door zijn broer Danny.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com