Jury: Hoogste cijfer voor Danny Peters en Marco van Woerkom

16 oktober 2007 693x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jury: Hoogste cijfer voor Danny Peters en Marco van Woerkom

De jury was voor de eerste keer enigszins verdeeld voor het geven van de cijfers om de Lambert Janssen Wisseltrofee. Na enig cijferwerk om te komen tot the man of match afgelopen zaterdag tegen Drechtstreek viel de keuze op twee spelers, namelijk doelman Danny Peters en verdediger Marco van Woerkom.


Goalie Danny Peters schrapte heel wat puntjes bij de rapporteurs bijeen door in de tweede helft een strafschop te stoppen en in het verdere verloop van de wedstrijd met een aantal reddingen de nederlaag te beperken. Marco van Woerkom kon de jury bekoren, omdat hij al weken een constante factor is in het hart van de defensie bij DFC. Ook tegen Drechtstreek verzette Marco bergen met werk en kweet hij zich van de taak om de spits van de tegenpartij uit te schakelen.


Door de uitverkiezing tot men of the match tegen Drechtstreek stegen Danny Peters en Marco van Woerkom met stip in het klassement om de Lambert Janssen Wisseltrofee.


Volgende week is er geen ‘speler van de wedstrijd’. DFC speelt dan vriendschappelijk tegen Bolnes. De rapporteurs komen namelijk uitsluitend bijeen voor competitiewedstrijden.


***Vanavond (dinsdag 16 oktober) speelt DFC 1 een oefenwedstrijd uit tegen stadgenoot SC Amstelwijck (zondagvierdeklasser). Aanvang half acht.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com