Jordi Balder uitgenodigd voor regioselectie van de KNVB

7 oktober 2007 697x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jordi Balder uitgenodigd voor regioselectie van de KNVB

Jordi Balder (foto) is door de KNVB uitgenodigd voor de regioselectie Dordrecht jongens onder 13 jaar. Hij zal morgen (maandag 8 oktober) zijn eerste  KNVB-activiteit hebben bij vv Ameide. Het jeugdbestuur van DFC feliciteert Jordi (D1) met zijn uitverkiezing en wenst hem veel succes.

** In de herfstvakantie op woensdag 24 oktober is er bij DFC een bijzondere trainingsactiviteit voor de kabouters en de F- en D pupillen. Dat gebeurt tussen een en drie uur ´s middags. Spelers van buurman FC Dordrecht en trainers en selectiespelers van DFC werken hier ´voorbeeldig´ aan mee.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com