JEUGD: DFC A2 rolt VVGZ A3 na de hervatting op (7-0)

20 oktober 2007 531x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC A2 rolt VVGZ A3 na de hervatting op (7-0)

DFC A2 maakte vanmiddag voor de competitie na rust korte metten met VVGZ A3. De ploeg van trainer Marvin Langevoort breidde na rust een 1-0 voorsprong uit tot een 7-0 overwinning. Voor rust waren beide partijen aan elkaar gewaagd hoewel DFC de meeste kansen kreeg. Na rust rolde DFC de Zwijndrechtse verdedigingslinie regelmatig op.


DFC A2 kwam na twintig minuten op voorsprong toen bij een hoekschop een VVGZ-speler in eigen doel kopte. Na de hervatting nam DFC de productie geheel voor eigen rekening met goals van Serhat  Kavak (2x), Wilson Andre,  Askun, Aaron Peres Maria en aanvoerder Rick van Hemert.


Opstelling DFC A2:  Ramasar Takin, Rowan Sedoc, Leon Raaymakers, Davey Bakker, Davey van der Hoek, Rick van Hemert, Askun , Wilson Andre, B. Ozdal, A. Ciftci, O. Igodaro. Wissels: Youssouf Sahingoz, Serrat Dalyan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com