JEUGD (4): Verdienstelijke optredens F-pupillen ondanks nederlagen

14 oktober 2007 631x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Verdienstelijke optredens F-pupillen ondanks nederlagen

De allerjongste DFC-pupillen, de F-teams, speelden vanmorgen stuk voor stuk verdienstelijk maar moesten toch met nederlagen genoegen nemen. DFC F1, zo bleek opnieuw volgens kenners, is duidelijk nog te hoog ingedeeld.


F2 kwam net iets te kort bij ZBC F2 in Zwijndrecht (4-0). DFC F3 mocht vanmorgen thuis aantreden op het ´halve´ hoofdveld. Het werd tegen VVGZ F8 een leuk  potje dat in het voordeel eindigde van de Zwijndrechtse gastjes (1-5).


Oranje Wit F2 – DFC F1 16-2 – DFC F1 zit duidelijk veel te hoog ingedeeld. Ook tegen Oranje Wit was het niet opgewassen tegen de grotere en sterkere jongens. De rust ging in met 9-0 voor Oranje Wit. Na de rust liepen de mannen van F1 beter te voetballen. En bij de mooie aanvallen scoorde Dylan en Marco beiden een keer. Al met al een verdiende overwinning voor Oranje Wit, maar zoals de tweede helft door DFC F1 gevoetbald werd, belooft dat nog wat voor de toekomst! Zoals er toen geknokt werd voor elkaar gaf zelfs waardering van de tegenstander.


DFC F1 speelde met: Stephan Rook, Marco van Pelt, Lars de Kloe, Dylan de Weerdt, Brenton Hollaar, Jordi Smeets, Nicky Rook


Bijgaand enkele foto´s van DFC F3 – VVGZ F8 gemaakt door Anouk de Ruiter waarvoor wederom dank.


TEAMFOTO´S van DFC F1, F2 en F3 zijn op deze website te vinden onder de rubriek TEAMKEUZE rechtsbovenin de site.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com