JEUGD (3): Eerste verlies C1 – Pupillenteams zegevieren

13 oktober 2007 1819x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Eerste verlies C1 – Pupillenteams zegevieren

De C-junioren van DFC leden vanmorgen hun eerste competitienederlaag. Uit werd verloren van De Alblas C1 met 3-0.


De D-pupillen waren succesvoller. DFC D1 versloeg Drechtstreek D2 in Papendrecht met 0-6. Het grootste deel van de productie (4 stuks) kwam op rekening van Danny Jongeneel. Mo Haddad en Irvan Calisgan completeerden het zestal treffers.


DFC D2, gecoacht door de A1-spelers Ruben Schot en Sabit Kayhan, was thuis te sterk voor Wieldrecht D4: 7-2. De treffers kwamen op naam van Max Lataster (3x), Aldeir Wernet (2x), Mo Haddad en Sam Impens (foto).


TEAMFOTO´S zijn te vinden in de rubriek TEAMKEUZE rechtsbovenin deze site.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com