JEUGD (3): DFC C1 neemt met 4-1 zege koppositie over van EBOH C2

27 oktober 2007 713x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC C1 neemt met 4-1 zege koppositie over van EBOH C2

DFC C1 heeft vanmiddag de leiding overgenomen van koploper EBOH C2.  De ploeg van trainer Ruud Hendriks won overtuigend met 4-1 en liep daarmee de achterstand van drie punten op EBOH in. Door een beter doelsaldo staat DFC C1 nu (weer) bovenaan.


Voor rust ontspon zich een gelijkopgaande wedstrijd die uitstekend werd geleid door arbiter Harry van de Burg. DFC was iets gevaarlijker maar kwam na een kwartier bijna op achterstand toen een EBOH-speler binnen de zestien werd gevloerd. DFC-doelman Mustafa Ozdal stopte de strafschop echter uitstekend. Voor DFC betekende dat een enorme stimulans. Dat resulteerde kort voor rust in een 1-0 voorsprong door een treffer van de snelle spits Aaron Peres Maria.


Na de hervatting probeerde EBOH verwoed langszij te komen. Dat resulteerde in de nodige ruimte voor DFC dat met z´n snelle spitsen Aaron Peres Maria en Chris Lucas diverse keren door de EBOH-verdediging sneed. Ze tilden de stand binnen diverse minuten naar 3-0 waarmee het duel was beslist. Aaron zorgde met de vierde DFC-goal voor een persoonlijke hattrick. Vlak voor tijd redde EBOH nog de eer: 4-1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com