JEUGD (2): Eerste thuisnederlaag voor DFC A2 tegen Kozakken Boys A2 (2-5)

27 oktober 2007 660x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Eerste thuisnederlaag voor DFC A2 tegen Kozakken Boys A2 (2-5)

DFC A2 liep vanmiddag tegen z´n eerste thuisnederlaag op. Kozakken Boys A2 won na een 0-2 ruststand met 2-5. Het tweede A-team van de hoofdklasser uit Werkendam bleek iets te sterk voor een DFC-team dat goed strijd leverde maar zich onvoldoende kansen creëerde.


De Boys namen in het eerste kwart van de wedstrijd een 0-1 voorsprong. Op slag van rust benutten de gasten een strafschop (0-2). Na de hervatting liep DFC A2 tegen een snelle domper op (0-3). Niettemin beschikte het team over een behoorlijke veerkracht. Via goals van aanvoerder Rick van Hemert en Serrat speelde het zich terug in de wedstrijd (2-3). Daarna nam Kozakken Boys het heft weer in handen en bezegelde het met twee goals het lot van DFC A2 (2-5).


Basis DFC A2: Ramesan Tekin, Wilson Andre Dongo, Davey van der Hoek, Davey Bakker, Mo Dalyan, Leon Raaymakers, Ciftci, Rick van Hemert, Ighodaro, Rowan Sedoc, Matthijs Jongeneel.
Gesloten voor reacties