JEUGD (2): Eerste thuisnederlaag voor DFC A2 tegen Kozakken Boys A2 (2-5)

27 oktober 2007 746x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Eerste thuisnederlaag voor DFC A2 tegen Kozakken Boys A2 (2-5)

DFC A2 liep vanmiddag tegen z´n eerste thuisnederlaag op. Kozakken Boys A2 won na een 0-2 ruststand met 2-5. Het tweede A-team van de hoofdklasser uit Werkendam bleek iets te sterk voor een DFC-team dat goed strijd leverde maar zich onvoldoende kansen creëerde.


De Boys namen in het eerste kwart van de wedstrijd een 0-1 voorsprong. Op slag van rust benutten de gasten een strafschop (0-2). Na de hervatting liep DFC A2 tegen een snelle domper op (0-3). Niettemin beschikte het team over een behoorlijke veerkracht. Via goals van aanvoerder Rick van Hemert en Serrat speelde het zich terug in de wedstrijd (2-3). Daarna nam Kozakken Boys het heft weer in handen en bezegelde het met twee goals het lot van DFC A2 (2-5).


Basis DFC A2: Ramesan Tekin, Wilson Andre Dongo, Davey van der Hoek, Davey Bakker, Mo Dalyan, Leon Raaymakers, Ciftci, Rick van Hemert, Ighodaro, Rowan Sedoc, Matthijs Jongeneel.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com