JEUGD (2): DFC A2 verliest topduel van koploper SSW A1 (2-4)

6 oktober 2007 633x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC A2 verliest topduel van koploper SSW A1 (2-4)

DFC A2 heeft de topwedstrijd tegen koploper SSW A1 vanmiddag met 2-4 verloren na een 1-2 ruststand. Voor DFC scoorden Matthijs Jongeneel uit een vrije trap (met dank aan de keeper van SSW) en Rick van Hemert. Door dit verlies moet DFC voorlopig afhaken in de strijd om de bovenste plaats.


Bij een 1-1 stand moest DFC’s centrale verdediger Leon Raaymakers met een ernstige enkelblessure voortijdig naar de kleedkamer.  Dat had negatief effect op de organisatie bij DFC. SSW verdiende de zege simpelweg omdat het zich meer kansen creëerde dan de thuisploeg.


Opstelling DFC A2:  Ramasar Takin, Rowan Sedoc, Leon Raaymakers, Davey Bakker, Davey van der Hoek, Rick van Hemert, Matthijs Jongeneel, Volkan Mavili, Askun, Serrat Dalyan, Wilson Andre. Wissels: Aaron Peres Maria, Chris Lucas, Youssouf en Shaba.


*** DFC C1 won ook zijn vijfde wedstrijd. Uit bij Papendrecht C2  werd met 1-4 gewonnen na een 0-2 ruststand. Voor DFC scoorden Aaron Peres Maria (3x) en Serrat Kavak.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com