JEUGD (2): DFC A2 herstelt zich met uitzege bij Groote Lindt (0-2)

13 oktober 2007 623x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC A2 herstelt zich met uitzege bij Groote Lindt (0-2)

DFC A2 won vanmorgen de uitwedstrijd tegen Groote Lindt A2 in Zwijndrecht met 0-2. Bij rust stond het nog dubbelblank. De ploeg herstelde zich daarmee voor de 2-4 nederlaag van vorige week tegen koploper SSW A1.


Volgens trainer Marvin Langevoort was het geen beste wedstrijd. ,,De zege was niettemin verdiend op basis van de tweede helft´´. De DFC-goals kwamen op naam van Rick van Hemert en Volkan Mavili. Komende zaterdag ontvangt DFC A2 een andere Zwijndrechtse ploeg, VVGZ A3.


Basis DFC A2: Ramesan Tekin, Davey van der Hoek, Leon Raaymakers (foto), Davey Bakker, Rowan Sedoc, Wilson Andre, Matthijs Jongeneel, Rick van Hemeert, Shaba Igodaro, Youssouf Sahingoz, Askin Ciftci. Wissels: Serrat Dalyan, Volkan Mavili.


TEAMFOTO DFC A2 in de rubriek TEAMKEUZE rechtsbovenin deze site.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com