Geslaagde Mossel-Saté-avond mede dankzij zanger Robert Sand

2 oktober 2007 803x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Geslaagde Mossel-Saté-avond mede dankzij zanger Robert Sand

De Mossel-saté-avond die de evenementencommissie van DFC afgelopen zaterdag in het clubgebouw hield, leverde een en al vrolijkheid op. Het eten was goed, het bier helder en zanger Robert Sand wervelend.


Ongeveer honderd leden en sympathisanten waren present. Ze werden door zanger Robert Sand geïnspireerd tot meezingen, meedeinen, een heuse wave en een spetterende polonaise. Opmerkelijk was ook dat alle generaties vertegenwoordigd waren. Ondertussen spekte de evenementencommissie ook nog eventjes de clubkas met een loterijtje. Kortom een avond om niet snel te vergeten en gauw te herhalen.


Bijgaand enkele foto´s gemaakt door BABS VAN BEUSEKOM EN LOUISIANO TRINIDAD.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com