DUEL LEKVOGELS – DFC (1): DFC komt in allerlaatste minuut langszij (1-1)

27 oktober 2007 622x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DUEL LEKVOGELS – DFC (1): DFC komt in allerlaatste minuut langszij (1-1)

DFC 1 hield de spanning er vanmiddag lang in. Pas in de allerlaatste minuut wist de ploeg van trainer Laurens Gerlich een 1-0 achterstand te neutraliseren (1-1). Met het ene punt was DFC achteraf best tevreden.


,,Maar voetballend gezien hadden we moeten winnen. Aan de andere kant zijn we ook blij met een punt. Vaak zat verloren we in de laatste minuut, nu pakten we in de slotminuut toch nog een punt´´, aldus Gerlich. In het eerste half uur domineerde DFC, zonder zich veel echte kansen te creëren. Daarna kreeg het duel een rommelig karakter. Tien minuten na rust nam Lekvogels verrassend de leiding. DFC besloot daarop meer risico´s te nemen en achterin een of een te spelen. Die durf leek zonder resultaat te blijven. Totdat  in de laatste minuut invaller Davut Sahan fraai alsnog de verdiende gelijkmaker binnentikte (1-1).


Basis DFC 1:  Danny Peters, Dennis Raaymakers, Marco van Woerkom, Marcel van Nes, Davey Bommel, Danny Haksteen (46 m Jeroen Kleinhuis), Ernst de Pee, Stephan van Beusekom, Daaf Stok (75 m Davut Sahan), Robin Ramesar, Maarten Zilverschoon (60 m Coskun Altintas).


***Komende dinsdagavond 30 oktober om acht uur speelt DFC thuis een oefenwedstrijd tegen stadgenoot EBOH-zaterdag 1 dat in de derde klasse speelt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com