DFC: Veel complimenten, maar lege handen…

7 oktober 2007 1916x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC: Veel complimenten, maar lege handen…

DFC de complimenten, Streefkerk de punten. “Maar daar heb ik niets aan”, was de eerste reactie van trainer Laurens Gerlich. Tot vijf minuten voor het einde van de wedstrijd leidde zijn elftal nog door een doelpunt van Robin Ramesar. “En dan gaan wij tot twee keer toe op dezelfde manier in de fout en kent Streefkerk het geluk dat de bal precies op de juiste plaats terecht komt,” analyseerde Gerlich de 1-2 nederlaag.


Verwijten kon hij zijn spelers niets. “Bij vlagen hebben wij de titelkandidaat van de mat gespeeld. Ik kan de jongens niets kwalijk nemen. Wij hebben het goed gedaan. Dat de afloop minder was, is jammer.”


Streefkerk wreef zich daarentegen van pure blijdschap in de handen. Met een dergelijke ontknoping in de slotfase was bij DFC geen rekening gehouden. “Als wij deze wedstrijden ook al gaan winnen, worden wij kampioen”, was een veel gehoorde opmerking bij de tegenstander. Het maakte er de teleurstelling bij Laurens Gerlich niet minder door. “Behalve het laatste kwartier, toen wij onder druk kwamen te staan, waren wij zeker niet de mindere”. Het kon DFC’s tweede nederlaag van het seizoen echter niet voorkomen. Volgende week een revanche tegen Drechtstreek? Wie weet.  (Verslag Peter de Roo).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com